vko.11 // 19.3.2021

Veikkausliigan päivitetty otteluohjema julkaistu

Veikkausliigan päivitetty otteluohjema julkaistu

FC Lahden kausi alkaa kotona FC Interiä vastaan (Kuva: Lauri Ilola)

Jalkapalloliigan hallitus päätti yksimielisesti alkuviikosta siirtää Veikkausliigan aloitusta vallitsevan pandemiatilanteen johdosta myöhempään ajankohtaan. Päivitetty otteluohjelma on nyt julkaistu. Liiga alkaa europeleihin osallistuvien joukkueiden osalta lauantaina 24.4. FC Lahti aloittaa liigan 3.5.

FC Lahti kohtaa ensimmäisessä ottelussaan kotikentällä turkulaisen FC Interin maanantaina 3.5. Veikkausliigassa pelataan tällä kaudella kaksinkertainen runkosarja ja yksinkertaiset jatkosarjat. Runkosarjan päätöskierros pelataan sunnuntaina 26.9. jolloin FC Lahti kohtaa vieraskentällä Seinäjoen Jalkapallokerhon. Tämän jälkeen joukkueet jaetaan ylä- ja alaloppusarjaan. Yläloppusarjaan selviytyy kuusi parasta joukkuetta, jotka ratkovat keskenään yksinkertaisella sarjalla mestarin ja mitalistit. Alaloppusarjaan jäävät kuusi viimeistä joukkuetta, joista yksinkertaisen sarjan jälkeen huonoiten sijoittunut putoaa Ykköseen ja toiseksi viimeinen karsii liigapaikastaan. Mestari, mitalistit ja putoaja ovat selvillä sunnuntaina 31.10.2021.


Katso koko otteluohjelma Veikkausliigan kotisivuilta tästä.


Osta kausikorttisi tästä.