vko.50 // 18.12.2020

Toni Lindberg UEFA Pro-koulutukseen

Toni Lindberg UEFA Pro-koulutukseen

Kuva: Aleksi Tikkala

FC Reippaan ja FC Lahden valmentaja Toni Lindberg on valittu Palloliiton UEFA Pro -kurssille.

Valmentajakoulutus on korkein mahdollinen, jonka Suomessa voi suorittaa. Se antaa valmiudet toimia korkeaa ammattitaitoa vaativissa valmennustehtävissä huippujalkapallon parissa.

Kovatasoisen hakijajoukon määrä nousi lähes 40 henkilöön, joista kurssille valittiin 15 valmentajaa. Kurssi alkaa etäkoulutuksena ennen joulua. Lindbergin lisäksi koulutuskokonaisuuteen valittiin mm. Mikael Forssell, Jonne Kunnas, Pauliina Miettinen, Mika Nurmela, Mika Väyrynen ja Teemu Tainio.

- Lähden jatkamaan kouluttautumista erittäin motivoituneena ja innokkaana. Ryhmämme näyttää todella tasokkaalta ja mielenkiintoiselta. Uskon, että opimme valmentamisesta paljon myös toisiltamme, kertoo silmin nähden innostunut Lindberg.

Viime vuonna valmentajan erikoisammattitutkinnon Vierumäellä suorittanut Lindberg toimii tällä hetkellä FC Lahti P17-joukkueen vastuuvalmentajana. Lisäksi hän on mukana Ilir Zenelin valmennusryhmässä FC Lahden liigajoukkueessa.

Lisätietoja koulutuksesta ja kaikki valitut

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/uefa-pro-kurssilaiset-valittu