vko.45 // 13.11.2020

Kari Arkivuo jatkaa Lahdessa

Kari Arkivuo jatkaa Lahdessa

Tällä kaudella kapteenin nauhaa kantanut Arkivuo pelasi 21 Veikkausliiga-ottelua ja oli Veikkausliigan syöttöpörssin kolmas. (Kuva: Lauri Ilola)

FC Lahti ja kapteeni Kari Arkivuo ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Näin ollen 37-vuotias laitapelaaja nähdään Lahdessa myös ensi kaudella.

Arkivuo on itse tyytyväinen kauteensa, vaikka vuosi oli erikoinen. Hänen mukaansa Lahti kykeni hyvänä päivänä voittamaan kenet tahansa. Toisaalta hän löysi myös parannettavaa ensi kaudelle, jotta seura voi yltää vielä korkeammalle.

- Tämä oli vähän erikoinen ja pitkä vuosi koronan takia, mutta oli mukava palata. Seuran tavoite oli kuuden parhaan joukkoon pääseminen ja tavoite täyttyi. Tarvitsemme vielä lisää tasaisuutta. Olen tyytyväinen kauteeni, sillä minulta jäi vain yksi ottelu välistä ja jalka nousee vielä, joten miksi en jatkaisi. Pyrimme ensi kaudella piirun verran parempaan, sillä viisi joukkuetta jäi syystä edellemme. Parannamme ja taistelemme ensi vuonna ja suoritamme tasaisemmin, niin voimme taistella europaikoista, Arkivuo kertoo.

Arkivuo palkittiin tällä kaudella muun muassa Vuoden Kuhnuri -palkinnolla. FC Lahdella on koossa ensi kaudeksi 12 pelaajasopimusta.

FC Lahden sopimuspelaajat tällä hetkellä:
Joona Tiainen

Timi Lahti
Mikko Viitikko
Kari Arkivuo (C)
Lassi Forss
Viljami Isotalo

Eemeli Virta
Henri Eninful

Altin Zeqiri
Jasin Assehnoun
Arlind Sejdiu
Pyry Lampinen


Kari Arkivuon pelipaidat ja kaulahuivit löydät FC Lahden verkkokaupasta: https://www.seamchip.fi/fclahti