vko.43 // 30.10.2020

Kauden päätösottelu FC Lahti-HIFK pelataan tyhjille katsomoille viranomaispäätöksellä

Kauden päätösottelu FC Lahti-HIFK pelataan tyhjille katsomoille viranomaispäätöksellä

Kuva: Lauri Ilola

Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella FC Lahden kauden päättävä ottelu FC Lahti-HIFK pelataan keskiviikkona 4.11. ilman yleisöä viranomaispäätöksen johdosta.

Veikkausliigassa ilmenneiden koronatapausten myötä ottelu siirtyi alkuperäisestä pelipäivästä ja Hämeen poliisin mukaan ottelun vaatimaa viranomaisresurssia ei uudelle pelipäivälle ole mahdollista tällä aikataululla saada.


FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari pahoittelee tilannetta:


-Olemme tehneet kaiken voitavamme turvallisen ottelutapahtuman järjestämiseksi ja yrittäneet neuvotella viranomaistahon kanssa mahdollisuudesta pelata ottelu yleisölle. Tämä ei kuitenkaan valitettavasti ollut vaihtoehto. Harmittaa suunnattomasti, että kausi joudutaan lopettamaan tyhjällä stadionilla meistä riippumattomista syistä. Pahoittelut kaikille tilanteesta.