vko.40 // 7.10.2020

​Eninful jatkaa Lahdessa

​Eninful jatkaa Lahdessa

Kuva: Lauri Ilola

FC Lahti on käyttänyt keskikenttämies Henri Eninfulin sopimuksen option. Näin ollen togolainen nähdään Mastokaupungissa myös ensi vuonna. Eninful on 28-vuotias ja 181-senttinen ja hän on pelannut tällä kaudella 17 liigaottelua.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli pitää Eninfulista sekä pelaajana että ihmisenä. Zenelin mukaan Eninful on tuonut pelaajana Lahteen lisämausteen pelaamiseen. Valmentaja kokee työskentelyn Eninfulin kanssa kunniana.

- Eninful on ihmisenä lojaali, positiivinen ja arvojensa mukaan kulkija. Hän on sitoutunut. Pelaajana hän pystyy tuomaan omilla vahvuuksillaan lisämausteen meidän taktiseen pelaamiseemme. Hän on rauhallinen ja hän pystyy näkemään kentän. Hän on erittäin iloinen pelaaja ja ihminen ja on kunnia, että saan työskennellä hänen kanssaan myös ensi vuonna. Olen ylpeä ja iloinen, että hän jatkaa kanssamme myös ensi kaudella, Zeneli iloitsee.

Eninful ja muut lahtelaiset sankarit ovat tulessa seuraavan kerran Rovaniemellä 15.10. jolloin Lahti jahtaa täyttä pistepottia ja ylemmän loppusarjan paikkaa Rovaniemen Palloseuraa vastaan.