vko.40 // 5.10.2020

​Kolme FC Lahden pelaajaa maajoukkuetehtäviin

​Kolme FC Lahden pelaajaa maajoukkuetehtäviin

Maajoukkuetauon aikana kolme FC Lahden pelaajaa matkaa maajoukkueiden mukaan. Maalivahti Salifu Senghore matkaa Gambian A-maajoukkueen mukaan. Jasin Assehnoun puolestaan lähtee Suomen alle 21-vuotiaiden ja Pyry Lampinen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen mukaan.

Senghore matkaa Gambian maajoukkueen mukana Portugaliin, jossa joukkue harjoittelee kymmenen päivää ja kohtaa leirin aikana sekä Kongon ja Guinean maajoukkueet. Maalivahti kamppailee peliajasta Seikh Sibin ja Baboucarr Gayen kanssa.

Jasin Assehnounin edustama alle 21-vuotiaiden maajoukkue puolestaan kohtaa EM-karsinnassa Pohjois-Irlannin ja Tanskan. Molemmat ottelut pelataan vieraskentällä. Pyry Lampisen joukkue matkaa Eerikkilään leireilemään. Ohjelmassa on myös yksi harjoitusottelu Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa vastaan.