vko.35 // 4.9.2020

​FC Lahti ja Lahden Reipas vahvistavat maalivahtiosastoaan

​FC Lahti ja Lahden Reipas vahvistavat maalivahtiosastoaan

Gnistanista lainalle saapuva jätti nähdään jatkossa Lahden Reippaan maalilla.

IF Gnistanin maalivahti Salifu Senghore saapuu leventämään FC Lahden maalivahtiosastoa kauden loppuun kestävällä lainasopimuksella. Senghore on kansalaisuudeltaan gambialainen. Lupaava maalivahti on 19-vuotias ja 198-senttinen. Hän on Atlantis FC:n, PK-35:n ja Gnistanin kasvatti.

Senghore on pelannut pääsääntöisesti junioriotteluita, mutta hänellä on vyöllään neljä Kakkosen ottelua ja kaksi Suomen Cupin karsintaottelua Gnistanin paidassa. Miesten peleissä kookas kassari debytoi Kakkosessa viime kauden lopulla Espoon Palloseuraa vastaan. Senghore tullaan näkemään pääasiassa Lahden Reippaan maalilla.

Samalla FC Lahden kolmosmaalivahtina toiminut ja Reippaan maalilla torjunut Joonas Meronen poistuu Lahdesta. Meronen suuntaa opiskelemaan Joensuuhun. FC Lahti toivottaa Meroselle antoisaa opiskeluaikaa ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen.