vko.02 // 15.1.2020

Veikkausliigan otteluohjelma on julkaistu.

Veikkausliigan otteluohjelma on julkaistu.

Veikkausliigan otteluohjelma on nyt julkaistu. FC Lahden osalta liigakausi alkaa lauantaina 11.4.2020 vierasottelulla sarjanousija FC Hakaa vastaan. Lahden ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantaina 24.4. IFK Mariehamnia vastaan. FC Lahti pelaa kauden 2020 kotiottelut Lahden stadionilla.

Veikkausliigan runkosarjan viimeinen kierros on elokuun viimeisenä viikonloppuna. Kierros on alustavasti sijoiteltu lauantaille, mutta suomalaisjoukkueiden menestys Eurooppa Liigan karsinnassa voi siirtää kierroksen sunnuntaille. FC Lahti kohtaa tuolloin kotonaan FC Interin.

Veikkausliigan mestari on selvillä viimeistään 17.10. ja eurolopputurnauksen finaalit pelataan alustavasti 28.10. ja 1.11. Koko ligan otteluohjelmaan pääset tutustumaan tästä → http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2020/01/15/veikkausliigan-otteluohjelma-2020-julkaistu

FC Lahden kausikortit ovat myynnissä verkkokaupassamme hintaan 89 euroa. Hinta nousee kuukauden vaihtuessa 99 euroon. Varaa paikkasi katsomosta tästä → https://www.seamchip.fi/fclahti