vko.20 // 24.5.2019

FC Lahden juniorit tulessa viikonloppuna

FC Lahden juniorit tulessa viikonloppuna

FC Lahti A ja FC Lahti B pelaavat viikonloppuna Kisapuistossa.

FC Lahden A- ja B-juniorit ovat molemmat tulessa kotikentällään viikonloppuna.

Lauantaina FC Lahti B kohtaa Kisapuistossa kotkalaisen Peli-Karhut B-junioreiden Ykkösessä. FC Lahti on neljän ottelun jälkeen sarjassa kuudentena kuudella pisteellä. PeKa on vielä pisteittä. Ottelu alkaa 11.45 Kisapiston stadionilla.


Mestaruutta puolustava FC Lahti A kohtaa sunnuntaina Kisapuiston stadionilla kello 12 Turun Palloseuran ASM-sarjassa. TPS on sarjakakkosena neljän ottelun jälkeen yhdeksällä pisteellä. Sarja on tasainen, sillä FC Lahti on seitsemällä pisteellä kuudentena, joten Lahdella on mahdollisuus ohittaa turkulaiset voitolla.


FC Lahti B – PeKa 25.5.2019 kello 11.45 Kisapuistossa!

FC Lahti A – TPS 26.5.2019 kello 12.00 Kisapuistossa!