Otteluinfo

FC Lahti pelaa kaudella 2019 kotiottelunsa Lahden Stadionilla osoitteessa Salpausselänkatu 8. Stadion tunnetaan myös Hiihtostadionina. Aivan keskustan tuntumassa, hyppyrimäkien juurella sijaitsevan stadionin kapasiteetti on 7465, joista 4750 paikkaa ovat katettuja.

Kausikortit

Kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyn FC Lahden kotiotteluihin kaudella 2019. Premium-kausikortti oikeuttaa pääsyn Stadionin parhaille paikoille A5-katsomolohkon yläosaan. Katsomo on varattu Premium-kausikorttilaisille ottelun alkuun saakka, jonka jälkeen lohko aukeaa kaikkien vapaaseen käyttöön. Premium-kausikorttilaiset, muistattehan hakea ilmaisen käsiohjelman fanimyyntipisteestämme!

Sisäänpääsy, lipunmyynti & turvatarkastus

FC Lahden otteluihin sisäänpääsy tapahtuu pääkatsomon takaa kaupungin puoleisesta päädystä. Lipunmyyntikojut sijaitsevat sisäänkäynnin edessä, hiihtäjäpatsaan välittömässä tuntumassa. Kolmesta kopista sisäänkäyntiä lähimpänä sijaitseva koppi on tarkoitettu noudettaville lipuille. Sisäänpääsyportilla on turvatarkastus. Portit ja palvelut avataan 1h, VIP-tilat 1,5h ennen ottelun alkua. Saavu paikalle hyvissä ajoin välttääksesi ruuhkat!

Turvallisuusinfo

FC Lahti noudattaa Veikkausliigan yleisiä turvallisuusohjeita. Ottelutapahtumien turvallisuudesta vastaa erillinen turvallisuus organisaatio Tapahtumapalvelu Järjestys. Tapahtumassa kiellettyihin esineisiin ja tarkempiin turvallisuusohjeisiin pääset tutustumaan tästä. Turvallisuuspäällikkönämme toimii Kimmo Härkönen puh. 044 9781888

Palvelut

Lahden Stadionin palvelualueella sijaitsee olosuhteiden mukaan 5-10 myyntipistettä. Punaisista konteista on saatavilla kahvilapalveluita, liilat myyntipisteet sekä harmaa myyntipiste on tarkoitettu anniskelu myyntiin. Fanikauppa sijaitsee palvelualueen keskiosassa. Palvelupisteissä nopein tapa maksaa on käteinen, mutta kaikissa myyntipisteissä on myös mahdollista maksaa pankkikortilla. Voit tarkistaa palvelupisteiden sijainnin tapahtumakartasta.


Anniskelu- ja tupakointialueet

Koko palvelualue on ikärajatonta anniskelualuetta. Lisäksi Stadionilla sijaitsee kaksi anniskelukatsomoa: A2-katsomolohkon yläosa sekä A4-katsomolohkon alaosa. Anniskelukatsomot ovat K-18- aluetta. Tapahtumassa tupakointi on sallittua ainoastaan merkatuilla tupakointialueilla, jotka sijaitsevat palvelualueen alueen keskivaiheilla sekä sisäänkäynnin lähettyvillä. Anniskelukatsomot sekä tupakointialueet voit tarkistaa tapahtumakartasta

VIP-tilat

Lahden Stadionin pääkatsomossa sijaitsevat ajanmukaiset VIP-tilat. VIP-tiloihin sisäänkäynti tapahtuu palvelualueen toisesta alaovesta kaupunginsuunnasta katsottuna. VIP-tilat ovat stadionin toisessa kerroksessa, ja tiloista on oma sisäänkäynti VIP-katsomolohkoon. VIP-tilat aukeavat puolitoista tuntia ennen ottelun alkua.

Media

Median edustajilla on omat tilat Stadionin kuuluttamossa. Kuuluttamoon käynti tapahtuu palvelualueen kolmannesta alaovesta kaupunginsuunnasta katsottuna. Kuuluttamo sijaitsee stadionin ensimmäisessä kerroksessa. Akrreditointi vaaditaan kaikkiin FC Lahden kotiotteluihin. Akrreditoinnista vastaa Taneli Okkonen puh. 041 5474211

Pysäköinti

Lahti Hallin (Suurhallin) parkkitilat tarjoavat rajallisen määrän pysäköintipaikkoja. Stadion sijaitsee kävelymatkan päässä Lahden keskustasta, joten suosittelemmekin saapumaan tapahtumaan jalan tai pyörällä!

VIP-parkki sijaitsee lähtökohtaisesti Stadionin yläparkkipaikalla, poikkeustapauksissa jäähallin hiekkaparkilla.

Vieraskannattajat

Vieraskannattajille on varattu oma katsomolohko hyppyrimäkien puoleisesta päädystä, A7-katsomolohkosta. A7- katsomolohkon yläosa on anniskelukatsomo. Tarvittaessa vierasfaneille järjestetään oma sisäänkäynti sekä omat kioskipalvelut. Vierasfaneilta toivotaan fanien määrän ilmoitusta SLO- vastuuhenkilöllemme Taneli Okkoselle puh. 041 5474211

Tapahtumassa ON sallittua ja jopa suotavaa kannustaa kotijoukkuetta kovaäänisesti sekä tunteikkaasti. Myös ottelutapahtumasta nauttiminen on sallittua ja erittäin suositeltavaa. Tervetuloa kokemaan hulluja tunteita, futis on parasta paikan päällä!